jún 6, 2012
2974 Views
0 0

Najmladšia Osoba, Ktorá Porodila Dieťa, Mala Len 5 Rokov

Written by

Lina Medina sa narodila 27. septembra 1933 v Ticrapo v Peru. Vo veku 5 rokov ju jej mama Victoria odniesla do nemocnice, pretože sa jej zväčšoval žalúdok. Jej Lina bola schopná otehotnieť v tak mladom veku kvôli zriedkavej poruche známej ako predčasná puberta, na základe skorého začiatku sexuálneho vývoja. Väčšine dievčat sa príznaky puberty ukazujú okolo 10 roku života, u väčšiny chlapcov je to vo veku 11-12 rokov. Ľudia s predčasnou pubertou sa do tohto štádia dostanú okolo veku 7 rokov. Podľa jej mamy bolo šokujúce, keď Lina začala mať menštruáciu vo veku 2,5 roka a jej prsia sa začali vyvíjať, keď mala 4 roky. Keď ju lekár vo veku 5 rokov vyšetril, zistil, že má už úplne vyvinuté dospelé sexuálne orgány.rodičia si spočiatku mysleli, že bola posadnutá diablom, ale keď ju doktor Geraldo Lozada vyšetril, zistil, že je 8 mesiacov tehotná. Mesiac a pol po jej diagnóze, 14. mája 1939, Lina porodila cisárskym rezom chlapčeka…

 

Syn Liny Medinovej Gerardo, bol pomenovaný po jej doktorovi a vyrastal v presvedčení, že Lina je jeho sestra. Myslel si to až do veku 10 rokov, keď sa dozvedel, kto je jeho skutočná mama. Zomrel v roku 1979 vo veku 40 rokov na chorobu kostnej drene. Lina nikdy neodhalila, kto bol otcom dieťaťa a ani okolnosti otehotnenia. Podľa článku napísaného Luisom Leonom z Associated Press z roku 1955, kde sa znovu zaoberali prípadom, takéto prípady nie sú ojedinelé u Indiánoch žijúcich v dedinách v pohorí Ánd, z akej pochádzala aj Lina. Tam sa často konajú festivaly a oslavy, ktoré končia orgiami.

Kým toto je ťažko niečo, v čom by niekto chcel držať prvenstvo, z mnohých dôvodov Lina pravdepodobne tak skoro o tento rekord  nepríde. Takže na teraz je aktuálny rekord najmladšieho človeka, ktorý porodil dieťa stanovený na 5 rokov, 7 mesiacov a 17 dní. Čo znamená, že pravdepodobne bola oplodnená mesiac či dva pred svojimi piatimi narodeninami.

 

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title