feb 6, 2016
1723 Views
Komentáre vypnuté na Ak strešný box, tak jedine Thule!
0 0

Ak strešný box, tak jedine Thule!

Written by

Strešné boxy môžeme na základe cenových kategórií, kvality a takisto ďalších parametrov rozdeliť do niekoľkých kategórií. Našim cieľom je Vám však predstaviť strešné boxy, ktoré si zaslúžia pozornosť tých , ktorí sa rozhodujú o tom, aké strešné boxy si vyberú. Značka Thule je totiž značkou, o ktorej ešte budete počuť.

 

História tejto značky siaha do roku 1942, konkrétne do švédskeho Malmö. Erik Thulin začal vyrábať produkty určené pre rybárov, no rozhodol sa svoje zameranie rozšíriť aj do inej oblasti. Prvý strešný box z dielne Thule bol označený aj ako Ski Box TB11 a bol určený na prevoz lyží. Stalo sa tak v roku 1977 a práve tu sa začala dlhá cesta tejto prestížnej značky.

 logo thule

Pokiaľ sa rozhodnete pre strešné boxy značky Thule, mali by ste vedieť o výhodách,  ktoré vám prinesú. Medzi nepochybne významné pozitíva patria napríklad:

  • Objem
  • Jednoduchá montáž
  • Praktická manipulácia
  • Komfort
  • Príťažlivý imidž a pod.

 

Ak patríte medzi tých,  ktorí preferujú veľký objem úložného priestoru, vhodnou alternatívou je napríklad strešný box Thule Touring 780 Titan. Dostatočne veľký priestor umožní, že si do neho uložíte skutočne všetko, čo potrebujete.

 

 

Pri jeho 15kg hmotnosti je jeho objem až 420 litrov. Celkom pekný a nenápadný gigant.  Pokiaľ sa chystáte napríklad na lyžovačku, je schopný poňať 4 až 5 snowboardov alebo 5 až 7 párov lyží s maximálnou dĺžkou 180 cm. Strešný box je uzamykateľný centrálnym systémom a preto sa nemusíte obávať neprajných návštevníkov a zlodejov, ktorí by vám mohli vaše veci ukradnúť.

Prístup k nemu budete mať jedine vy a preto sa s týmto strešným boxom môžete cítiť maximálne bezpečne. Navyše má príjemný dizajn, takže s ním na cestách budete vždy vynikať. Nadčasový look a dynamický náboj pre vaše vozidlo jedine s týmto strešným boxom.

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title