apr 13, 2016
1620 Views
Komentáre vypnuté na Cyklistická sezóna začína! Nezabudnite na kvalitný nosič bicyklov.
0 0

Cyklistická sezóna začína! Nezabudnite na kvalitný nosič bicyklov.

Written by

Krásne slnečné počasie je už za dverami a pre priaznivcov športu to znamená len jedno:  „Hurá na bicykle!“ Cyklistická sezóna je pomaly, ale isto v plnom prúde, a preto je dôležité byť poriadne pripravený. Bicykel, prilba na hlavu či športové oblečenie sú pochopiteľne nevyhnutné súčasti, no nezabudli ste ešte na niečo? Nosiče bicyklov sú určené pre všetkých tých, ktorí milujú spoznávanie nových miest, okolia mesta či cyklistických chodníkov. Na čo by ste sa mali pri výbere určite zamerať?

Jednoduchá montáž vďaka jednému kliku i pre menej zdatných!

NOSIčE ZA AUTáBicykel na streche auta alebo na nosiči upevnenom na ťažnom zariadení nemusí byť vždy v bezpečí. Preto je dôležité zamerať sa v prvom rade na overenú spoločnosť, pri ktorej budete mať istotu, že ste sa rozhodli správne. Spokojní klienti, široká ponuka tovarov a prijateľné ceny sú len niektoré z faktorov, ktoré by ste si mali všímať.

Ďalej je potrebné, aby ste vedeli, koľko bicyklov budete prenášať na streche vášho auta. Pôjde len o 1 alebo až o 4 bicykle? Spoločnosť Circles, s.r.o. prevádzkujúca pneuservis a internetový obchod www.pneumatiky.sk, ponúka viacero druhov nosičov na bicykle, ale i nosiče na bicykle na ťažné zariadenie. Ide o unikátne a vysoko prepracované nosiče bicyklov, ktoré sa umiestňujú na ťažné zariadenie. Špeciálne vyvinutá technológia a systém zvaný „iba klik“ umožňuje mimoriadnu a bezproblémovú montáž, ktorú zvládnu aj menej zdatní.

Mimoriadna stabilita i na tých najhrboľatejších cestách, jednoduchá montáž a spokojnosť mnohých zákazníkov presvedčí i vás, že ide o kvalitný produkt, ktorý vám pomôže pri preprave bicyklov na akékoľvek miesto.  Spoločnosť ponúka i rozširujúci nástavec pre ďalší bicykel, nakladaciu rampu pre elektrické bicykle či ochrannú plachtu, ktorá zaručí stopercentnú ochranu vašich bicyklov pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

 

FOTO: © WavebreakMediaMicro / Dollar Photo Club

 

Article Tags:
·
Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title