jún 25, 2018
2049 Views
Komentáre vypnuté na Rozdiel medzi tantrickou a erotickou masážou je veľký
0 0

Rozdiel medzi tantrickou a erotickou masážou je veľký

Written by

Mnoho ľudí má problém rozpoznať rozdiely, keď príde do reči tantrická a erotická masáž. Najčastejšou chybou je, že ich považujú za tie isté, či ekvivalentné. To však nie je pravda, pretože rozdiel môže byť enormný.

Tantrická vs. erotická masáž

Podstatou erotickej masáže je jednoducho vyvolať orgazmus. Erotická masérka je odetá v spodnej bielizni, prípadne úplne nahá. Masíruje vás nielen rukami, ale i celým telom, môže zapojiť dokonca aj ústa. Priebeh je pomerne jednoduchý – prídete, dostanete sa do cieľa a odchádzate. Nič menej, nič viac. Na to, aby masérka mohla poskytovať erotickú masáž nepotrebuje žiadne dlhoročné skúsenosti a vzdelávanie, postačia šikovné ručičky.

Tantrická masáž však mieri úplne inam. Samozrejme, orgazmus môžete dosiahnuť aj vďaka nej. Využíva však sexuálnu energiu, aby ste počas tantrickej masáže nadobudli vyšší level bytia a spokojnosti.

Prečo zvoliť tantru?

Tantrická masáž vám pomôže bližšie spoznať vašu sexualitu, zvýrazniť či posilniť ju. Pomáha rozvíjať vzťah s vašim telom, mysľou i dušou. Umožňuje prežívať naplno vzťahy, lásku a sex, čo hneď pocítia všetci vo vašom okolí.

Tantrická masérka potrebuje roky praxe na to, aby dokázala poskytnúť kvalitnú tantrickú masáž. Nevyužíva však svoje telo ako objekt túžby či inšpiráciu k uspokojeniu, ale čistú sexuálnu energiu, ktorej tok usmerňuje. Na požiadanie klienta môže začať masírovať, čím vybuduje ešte hlbšie spojenie, ktoré prinesie nepredstaviteľné uspokojenie nielen telu, ale i mysli. Samotný intímny akt je oveľa intuitívnejší a hlbší ako ten, ktorý nastáva počas erotickej masáže.  Najväčším bonusom je spiritualita, ktorú so sebou tantrické učenie prináša.

Tantra masáž dokáže posunúť úroveň vášho života na úplne nový level. Predstavuje veľmi príjemný spôsob relaxu v spojení so zdravotnými benefitmi. Preto neváhajte a bežte ju vyskúšať, dozaista budete spokojní.

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title