júl 30, 2019
1567 Views
Komentáre vypnuté na Frekvenčné meniče A550
0 0

Frekvenčné meniče A550

Written by

Zaobchádzate s prístrojom fungujúcim na ideálnej frekvencii elektrického prúdu? Domnievate sa, že váš starý frekvenčný menič nespĺňa svoju úlohu dostatočne? Prototyp meniča, s ktorým vás zoznámime, akékoľvek problémy s obsluhou spoľahlivo vyrieši!

Poctivo vykonaná práca v technike sa nezaobíde bez stabilných zariadení. Aby ste mohli používať elektrické motory, musíte nájsť potrebné príslušenstvo. Určite viete, že na zabezpečenie regulácie otáčok sa používa frekvenčný menič. Pri výbere si dajte pozor, aby vám neunikli jeho vlastnosti. Základom kvalitného meniča je jednoduchosť. Bežný a málo skúsený užívateľ by mal porozumieť jeho ovládaniu a dostať továrenské nastavenia, ktoré predstavujú sebavedomý krôčik k základnej aplikácii. Stačilo by prístroj jednoducho zapojiť a pustiť sa do práce. Podobnými vlastnosťami sa vyznačuje nasledujúci prototyp.

Uchádzač o priazeň medzi amatérmi a odborníkmi, o ktorom budeme dnes hovoriť, je pôsobivý frekvenčný menič A550. V plnom rozsahu vystihuje podstatu kvalitného meniča. Vďaka svojej všestrannosti sa uplatní u asynchrónnych a synchrónnych motorov. Kombinuje prehľadnosť ovládacích prvkov a dostatočný výkon. Vonkajšie umiestnenie ovládacieho panelu je v meniči A550 zaručené priamym zabudovaním portu. Používateľom tak predkladá nové spôsoby využitia. Prevádzka meniča spomínaného typu je samozrejme plynulá a nevyžaduje pravidelnú údržbu. Podobne ako ostatné modely, aj on má v svojom vybavení brzdovú jednotku a bezpečnostné zastavenie. Aby v prípade potreby zvýšil výkon, disponuje funkciou zosilnenia točivého momentu elektrického motora až o 20%.

Potrebuje váš elektrický motor pomocné zariadenie pre bezporuchové otáčky? Chystáte sa naladiť do práce nový prístroj, ktorý by menil frekvencie elektrického prúdu? Nejestvuje lepšia možnosť ako frekvenčný menič A550, ktorého priazeň na trhu sa neustále zväčšuje!

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title