nov 18, 2018
994 Views
Komentáre vypnuté na Čo láka mužov na žene?
0 0

Čo láka mužov na žene?

Written by

Nielen starodávne tantrické učenie nám ukazuje, že vzájomná príťažlivosť  pohlaví funguje odjakživa. Každú zo žien priťahujú muži a platí to i naopak. Čo všetko láka mužov na ženskom tele?

Vzhľad a prvý dojem

Prvé čo si páni všímajú a hodnotia je vzhľad. Boky, zadok či prsia zhodnotia jediným pohľadom. Jedných lákajú oblejšie krivky, iných zas vyšportované chudé postavičky. Prsia im pripomínajú spojenie s matkou, ich mäkkosti sa nevedia nabažiť. Nebojte sa, všímajú si aj oči, ktoré nie nadarmo voláme oknom do duše. V očiach dokážu vidieť záujem, prečítať vaše túžby či tajomstvá. Hneď pod očami ich očaria pery, ktoré vzbudzujú vášeň. Dlhé vlasy sú symbolom ženskosti a nejeden z pánov sa nimi rád prehrabáva.

Z hnilého jablka sa nikto nenaje

Hoci muži radi potešia svoj zrak, pre mnohých je dôležité aj to, aké má žena vlastnosti. Mnoho z nich obdivuje ženskú húževnatosť a schopnosť zvládať nespočetné množstvo povinností. Pridajte zmysel pre humor a žiadny z mužov vám neodolá. S humorom je totiž život krajší. Mužskú dušičku pohladí i pochvala za dobre odvedenú prácu či schopnosť vypočuť všetko, čo ho počas bežného dňa trápi.

Bohyni nikto neodolá

Poviete si, tá žena je dokonalá. Čo však pokiaľ je v posteli drevo? Nuž, nejeden muž zostáva sklamaný. Nebuďte tichou myškou a predveďte sa mu v plnej paráde. Na internete nájdete mnoho inšpiratívnych videí, ako sa predviesť. Prekvapte partnera nezvyčajnými technikami akou je napríklad erotická masáž. Nejde tu však len o mužské pôžitky. Každý z nich obdivuje partnerku užívajúcu si slasti plnými dúškami. To vás naučí napríklad tantrická masáž. Tantra samotná vás bude viesť vyrovnanému životu a psychickej pohode. A páni uznajú, že ani tá nie je na zahodenie.

Či už ste blondína alebo ryšavka, vysoká alebo nízka, muži vnímajú ženy ako komplexné bytosti. Lákate ich vlastnou existenciou. Prečo sa však nestať ešte príťažlivejšou? Zapracujte na sebe pravidelnou starostlivosťou o vzhľad či návštevou tantrických masáží. Stanete sa neodolateľnou.

 

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title