mar 27, 2019
1016 Views
Komentáre vypnuté na 100% Odstránenie grafitov
0 0

100% Odstránenie grafitov

Written by

Poznáte niekoho, kto sa stretol s grafitmi? Niekoho, kto urobil všetko preto, aby ich odstránil, a jeho pokus končil neúspešne? Chceli by ste dotyčnému ušetriť ďalšie trápenie? Máte na to výbornú príležitosť, pretože jedno riešenie sa práve našlo!

Niektorí máme skúsenosti s grafitmi a vieme svoje o ich náročnom odstraňovaní. Grafity alebo sprejové umenie patrí k forme výtvarného prejavu, ktorý sa v priebehu dekád stal medzi mládežou populárnym. Pri nesprávnom použití sa však mení na vandalizmus. Občas nás tieto vandalstvá pripravia o nemalé financie. Niekedy sa ich ako nešťastní majitelia budov pokúšame odstrániť, ale naše úsilie vyjde na zmar. Nezúfajte, ak ste tu našli seba alebo svojich známych. Naše služby spravia z vašich starostí minulosť, a to za nízku, primeranú cenu. Kto sme? Sme spoľahlivá firma A Servis Lipka, ktorej prioritou je spokojnosť zákazníkov. Sme známi tým, že radi podávame pomocné ruky. Vaša spokojnosť je skrátka vec, na ktorú sa zameriame ako prvú. Čo o odstraňovaní grafitov vieme? Vieme toho veľa. Napríklad o tieňoch, ktoré zostávajú po odstránení grafitov. Tie vám môže spôsobiť ďalšie nežiaduce problémy. Naša firma má na to vhodné riešenie. Grafity zoslabíme a zamaľujeme ho farbou fasády. Aj to za prekvapivo výhodnú cenu. Pamätajte, nenechajte sa ňou oklamať! A Servis Lipka vám poskytne rovnako kvalitné služby ako drahšia konkurencia. Na záver spomenieme, že sa zameriavame aj na antigraffiti nátery alebo odstránenie rôznych nedovolených plagátov.

Keď sa pozriete na grafity na vašej budove, cítite sa nešťastný. Možno vám napadne, že odstránenie vás vyjde draho. Alebo neviete ako s týmto problémom správne naložiť. Naša firma A Servis Lipka je možnosť, na ktorú sa môžete kedykoľvek obrátiť!

 

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title