dec 2, 2018
1728 Views
Komentáre vypnuté na Ako piť tvrdý alkohol
0 0

Ako piť tvrdý alkohol

Written by

Určite sa už každý dospelý človek stretol s pocitom, že mu konkrétny alkohol nerobil dobre. Mohlo sa stať aj to, že ste pomiešali rôzne druhy alkoholov za večer. Pár tipov, ktoré vám zlepšia dojem z alkoholu a zároveň vás naučia ako piť alkohol „zdravo“ aby ste nemuseli pretrpieť nasledujúci deň v posteli.

Ak zapíjate sladkým, nerobíte dobre.

Ak zapíjate svoj drink sladenými nápojmi, nie je to tá najlepšia varianta. Tak isto ak celý večer pijete miešané drinky, vaše telo bude odbúravať alkohol oveľa neskôr, tým pádom akciu budete pociťovať ešte dlho po jej skončení.

Beluga vodka je o niečo lepšia alternatíva. Ráno si poďakujete

Ak už ste v bare určite si vyberajte druhy alkoholov, ktoré obsahujú menej kalórií. Je to lepšia voľba pre vaše telo než by ste mali piť koňak alebo červené víno. Možno ste ani nevedeli, ale pohárik červeného vína sa vyrovná 4 sušienkam chipsov. Ani cesta cez veľký krígeľ zlatistého moku nie je výhra. Ak vypijete pol litra piva, je ako keby ste si dali balíček sušienok.

Pred akciou sa poriadne najedzte

Pred tým ako sa večer vyberiete piť do baru sa najedzte. Koluje mýtus o mastnom jedle pred párty. Áno, síce sa možno opijete o hodinu dve neskôr, ale mastné a ťažké jedlá neskutočne zaťažujú vašu pečeň. Pri zmiešaní s alkohol to môže mať nepríjemné následky. Pred plánovanou akciou si radšej dajte chlebík so syrom ako varenú klobásu. Bude to lepšie aj pre vašu líniu.

Pite veľa vody

Určite pred tým, počas aj po! Alkohol je močopudný a spôsobuje dehydratáciu organizmus. Ľudia, čo si neradi kazia chuť kvalitného rum Diplomatico si dávajú medzi pohárikmi aj pohárik vody. Dodržujú tak aj jedno z najdôležitejších pravidiel. Voda je základnou podmienkou pre život, zároveň je to aj základ ako sa dostať zo zovretia opice z alkoholu.

Minerály ako dôležitá súčasť organizmu

Pitím alkoholu, vaše telo stráca minerály a vitamíny. Ešte pre tým ako začnete piť doplňte vitamín C a B-komplex a tak isto aj na druhý deň.

 

Article Categories:
Zaujímavosti

Comments are closed.

Menu Title